9 augustus 2021

Renovatie Boschlaan Heeze


Onze wethouder Jan de Bruijn kondigde in de raadsvergadering van 26 juli jl. een spoedige volledige renovatie aan van het wegdek van de Boschlaan langs het kasteel in Heeze. Daarmee gaat een door velen langgekoesterde wens in vervulling. Niet in de laatste plaats omdat hierdoor ook over de volle lengte een goede en aantrekkelijke fietsverbinding vanaf de Plaetse naar het kasteel en het centrum gerealiseerd wordt. Vanuit recreatief en toeristisch opzicht een belangrijk winstpunt. Na het beschikbaar stellen van € 25.000,- door de gemeenteraad als bijdrage in de totale kosten voor deze renovatie kon er worden begonnen.

Afgelopen vrijdag 6 augustus was het eindelijk zover. In opdracht van Stichting Kasteel Heeze is de eerste fase van de herstelwerkzaamheden begonnen. Dit hield in het dichten van de grootste gaten aan het wegdek. Tijdens de tweede fase halverwege september wordt de gehele Boschlaan voorzien van een nieuwe asfaltlaag en worden de bermen verbeterd, zodat deze weg weer voor iedereen veilig en goed toegankelijk is.

Voor de verkiezingen van 2018 hebben wij als partij al de eerste gesprekken hierover gevoerd met de baron van het kasteel de heer Van Tuyll van Serooskerken. Wij zijn verheugd dat dit nadien goed opgepakt is, en na goed overleg met Stichting Kasteel Heeze, Brabants Landschap en de gemeente Heeze-Leende dit tot stand is gekomen. Voor ons een verkiezingsbelofte van 2018 die hiermee gerealiseerd wordt.


Actueel

Tijdens onze ledenvergadering van woensdag 10 november in dorpshuis ´t Perron in … lees verder
Algemene Beschouwing in een notendop Wij willen dat er vaart wordt gemaakt met… lees verder
Gemeente Heeze-Leende telt meer dan 1700 ondernemers en daar zijn we trots op! Al … lees verder