14 maart 2022

LOKAAL Heeze-Leende niet alleen nu, maar altijd bereikbaar voor onze inwoners


Wij gaan door met :

  • Praten met inwoners in plaats van over .... Mensen weten ons nu al goed te vinden, daar zijn wij blij mee. Ook onze initiatieven om blijvend het gesprek aan te gaan met onze inwoners en een periodiek uit te geven gemeentelijk magazine op inhoud over datgene in onze dorpskernen speelt wordt zeer gewaardeerd.
  • Er moet een oplossing komen voor Poort43. Wij willen niet dat de inwoners van Sterksel nog 4 jaar in onzekerheid moeten leven.
  • Het jongerenwerk heeft op ons initiatief een impuls gekregen voor uitbreiding uren jongerenwerkers. Deze kanjers zorgen enorm goed voor onze jeugd en vormen een belangrijke rol in de gemeenschap als het gaat om signalering. Jeugdwerkers geven ook aan dat evenementen en uitgaan gemist worden. Belangrijk dus om steeds te praten met onze jeugd over hun wensen en ideeën, zodat deze op een gemakkelijke manier verwezenlijkt kunnen worden voor nu en in de toekomst.
  • Geschikte ruimte creëren voor jonge ondernemers. Een plek waar ze samen kunnen komen en ruimtes kunnen huren. Liefst kleinschalig zoals bedrijfsverzamelgebouwen, of door het omvormen van (te) grote panden tot kleinere geschikte werkruimtes.
  • Vanuit goed overleg werken we aan een gezond Heeze-Leende waarin inwoner én boer hun toekomstperspectief behouden.
  • De door Sportpark Lambrek en De Groote Speel gewenste masterplannen, zodat ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen en op deze manier klaar zijn voor de toekomst. Ook sportpark De Hemelrasten verdient zo’n impuls, daar moet ook op ingezet worden. Elke kern verdient zijn eigen voorziening om blijvend te kunnen sporten.
  • Het realiseren van een moderne school voor de Berkenschutse. Samen met Kempenhaeghe werken aan een gerichte visie voor de herontwikkeling van het terrein en het hele gebied eromheen. Het verder ontwikkelen van de (nieuwe) ontsluiting van de Poortmannen richting Someren.

Iedere stem voor LOKAAL Heeze-Leende gaat naar een fantastisch team met creatieve nieuwe ideeën én een bak ervaring. Een perfecte mix dus. Het belangrijkste is, wij hebben er zin in !!! Met flink wat jonge vernieuwing in onze achterban en kieslijst hopen wij ook de komende vier jaar een nieuwe generatie klaar te stomen voor de toekomst. Onze jongeren zijn enorm enthousiast om datgene hen aangaat de komende periode voor elkaar te krijgen, want de raad gaat na de verkiezingen ook gewoon verder. Dit met ons grootste motto “Voor lokaal door LOKAAL Heeze-Leende”.

Wethouder Jan de Bruijn gaat voor tweede raadsperiode.
"Toen ik bijna 4 jaar geleden wethouder in gemeente Heeze-Leende werd, had ik niet verwacht dat het zo’n mooie en intrigerende baan zou zijn. Een job waarin je dagelijks bezig bent voor de inwoners van onze mooie gemeente. Samen met alle raadsfracties, en LOKAAL Heeze-Leende in het bijzonder, zijn er mooie resultaten geboekt binnen het werkgebied dat mij lief is, het sociaal domein. En dan is deze bestuursperiode alweer bijna om en voelt het alsof ik eigenlijk pas net begonnen ben. Daarom ben ik er trots op dat LOKAAL Heeze-Leende het vertrouwen in mij heeft uitgesproken dat ik hun kandidaat wethouder ben voor deze verkiezingen".

Geef ons het vertrouwen en uw stem.
Stem op 14, 15 of 16 maart LOKAAL Heeze-Leende en geef uw voorkeur aan één van onze fantastische kandidaten! Zij verdienen uw steun.

Actueel

Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat… lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t… lees verder
Vanaf 1 januari 2024 gelden er nieuwe regels met betrekking tot hoe we met onze om… lees verder