30 maart 2022

12 april inloopbijeenkomst aanpassing rotonde Geldropseweg


De gemeente Heeze-Leende wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het centrum van Heeze vergroten. Dit gaan ze doen door wegen aan te passen zodat het doorgaand verkeer wordt gestimuleerd om over de Muggenberg en De Randweg te rijden en niet meer door de kern van Heeze. Een van deze maatregelen is de aanpassing van de rotonde Geldropseweg.

Inloopbijeenkomst

Een adviesbureau heeft voor de aanpassing van de rotonde een aantal varianten opgesteld. Één van de varianten is verder uitgewerkt in twee ontwerpen. De varianten en ontwerpen licht de gemeente graag toe tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 12 april in dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze. U kunt vrijblijvend binnenlopen tussen 16.30 en 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen en opmerkingen geven op de varianten en ontwerpen. De opmerkingen die de gemeente ontvangt worden gebruikt voor het bepalen van een definitief ontwerp. Meer informatie over de aanpassing van de rotonde Geldropseweg is te vinden op: aanpassing rotonde Geldropseweg

Heeft u vragen over deze uitnodiging? Dan kunt u contact opnemen met Rob Peeters. Zijn contactgegevens zijn: r.peeters@heeze-leende.nl, telefoonnummer 040-2241 467.

In onderstaande video hoort en ziet u wethouder de Win vertellen over het verkeersontwerp met bijbehorende varianten.


Bron: nieuwsbericht gemeente Heeze-Leende

Actueel

Om de grote duurzaamheidsdoelen die in het Klimaatverdrag van Parijs zijn vastgest… lees verder
Als gemeente Heeze-Leende staan we voor grote uitdagingen in de strijd tegen klima… lees verder
De zeven raadsfracties in Heeze-Leende willen deze bestuursperiode samen gaan werk… lees verder