30 maart 2022

12 april inloopbijeenkomst aanpassing rotonde Geldropseweg


De gemeente Heeze-Leende wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het centrum van Heeze vergroten. Dit gaan ze doen door wegen aan te passen zodat het doorgaand verkeer wordt gestimuleerd om over de Muggenberg en De Randweg te rijden en niet meer door de kern van Heeze. Een van deze maatregelen is de aanpassing van de rotonde Geldropseweg.

Inloopbijeenkomst

Een adviesbureau heeft voor de aanpassing van de rotonde een aantal varianten opgesteld. Één van de varianten is verder uitgewerkt in twee ontwerpen. De varianten en ontwerpen licht de gemeente graag toe tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 12 april in dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze. U kunt vrijblijvend binnenlopen tussen 16.30 en 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen en opmerkingen geven op de varianten en ontwerpen. De opmerkingen die de gemeente ontvangt worden gebruikt voor het bepalen van een definitief ontwerp. Meer informatie over de aanpassing van de rotonde Geldropseweg is te vinden op: aanpassing rotonde Geldropseweg

Heeft u vragen over deze uitnodiging? Dan kunt u contact opnemen met Rob Peeters. Zijn contactgegevens zijn: r.peeters@heeze-leende.nl, telefoonnummer 040-2241 467.

In onderstaande video hoort en ziet u wethouder de Win vertellen over het verkeersontwerp met bijbehorende varianten.


Bron: nieuwsbericht gemeente Heeze-Leende

Actueel

De gemeente Heeze-Leende wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het centrum … lees verder
De gemeente Heeze-Leende werkt samen met inwoners, bezoekers en het bedrijfsleven … lees verder
Wij gaan door met : Praten met inwoners in plaats van over .... Mensen weten … lees verder