7 januari 2019

Centrumplan Leende


2019 … een jaar waarin er niet alleen achter de schermen hard gewerkt zal worden aan het centrumplan Leende. In de komende periode staan er heel wat werkzaamheden op de planning. Graag willen wij u nog even op de hoogte brengen van de geplande activiteiten.

Sloopwerkzaamheden
Aannemer Jansen Infra BV uit Son gaat vanaf 7 januari 2019 starten met de sloopwerkzaamheden in het centrum van Leende. Het eerste werk is het inrichten van het werkterrein. De hekken worden geplaatst op de rand van de voormalige Schammertlocatie tot tegen het voetpad aan de Kerkstraat. Aan de Dorpstraat worden de hekken achter de fietsenrekken geplaatst. Het Meentplein blijft gedurende de sloopwerkzaamheden bereikbaar via de Kerkstraat. Het voetpad naast het rabobankpand is niet toegankelijk tijdens de sloopwerkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt is de sloop 16 maart 2019 klaar. De hekken worden vervolgens weer opgehaald. Uw contactpersoon tijdens de sloopwerkzaamheden is de heer Bert Gloudemans van Jansen Infra BV. Bij vragen kunt u contact opnemen met hem op het nummer 06-53624403.

Verplaatsen fitnesstoestellen
In september kon u lezen dat de fitnesstoestellen van het parkje in Leende verhuizen naar het Marijkeplein. Op verzoek van de Dorpsraad zijn de fitnesstoestellen nog wat langer in het parkje gebleven. Het verplaatsen van de toestellen en de herkeuring vinden plaats op dinsdag 8 januari 2019 door het erkende bedrijf Replay Profs in Playgrounds BV.

Aanbesteding realisatie nieuwe mfa
Op 15 januari 2019 is de sluiting van de aanbesteding voor de bouw van de nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa) in Leende. Dit betekent dat geïnteresseerde aannemers dan hun prijzen moeten indienen. Direct daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld. Bij de definitieve gunning wordt de aannemer aan u voorgesteld. Naar verwachting zal dit in maart 2019 plaatsvinden.

Nieuwsbrief
Ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de realisatie van het nieuwe centrumplan Leende? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief over het centrumplan Leende. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via de website van de gemeente http://www.heeze-leende.nl/nieuwsbriefleende.

Heeft u vragen over het Centrumplan Leende, neem gerust contact op met Liesbeth Ponsen van de gemeente via e-mail l.ponsen@heeze-leende.nl of op het telefoonnummer 040-2241564.

Actueel

Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn g… lees verder
Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat… lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t… lees verder