15 januari 2019

Centrumplan Leende


In ons eerdere bericht over het Centrumplan Leende werd gemeld dat 15 januari 2019 de sluiting is van de aanbesteding voor de bouw van de multifunctionele accommodatie (mfa) in Leende. Graag willen wij u informeren over een wijziging in de aanbestedingsprocedure.

Aanbesteding realisatie nieuwe mfa
Naar aanleiding van berichten van aannemers dat het plafondbedrag zoals opgenomen in de aanbestedingsstukken, door een overspannen marktwerking in de bouw, te laag is, werd besloten om het plafondbedrag niet langer te laten gelden als uitsluitingsgrond. Concreet betekent dit dat het plafondbedrag gehandhaafd wordt, maar dat aannemers die voor een hoger bedrag inschrijven niet automatisch uitgesloten worden van de vervolgprocedure. Door deze wijziging is de gemeente verplicht de inschrijvingsdatum voor aannemers 14 kalenderdagen op te schuiven. De nieuwe inschrijvingsdatum voor aannemers komt daarmee op 29 januari 2019. Geïnteresseerde aannemers moeten dan hun prijzen indienen. Direct daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld. Bij de definitieve gunning wordt de aannemer aan u voorgesteld. Naar verwachting zal dit in april 2019 plaatsvinden.

Nieuwsbrief
Ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de realisatie van het nieuwe centrumplan Leende? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief over het centrumplan Leende. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via de website van de gemeente http://www.heeze-leende.nl/nieuwsbriefleende.
Heeft u vragen over het Centrumplan Leende, neem gerust contact op met Liesbeth Ponsen van de gemeente via e-mail l.ponsen@heeze-leende.nl of op het telefoonnummer 040-2241564.

Actueel

Momenteel zijn het moeilijke tijden voor iedereen. Het coronavirus houdt de gemoed… lees verder
In verband met het coronavirus en de oproep om sociale terughoudendheid hebben wij… lees verder
Op maandagavond 10 februari vindt er weer een openbare raadsvergadering plaats in … lees verder