30 januari 2019

inloopavonden maatregelen sluipverkeer

Het Platform A2 organiseert twee inloopavonden om alle belanghebbenden te informeren over plannen om het sluipverkeer structureel tegen te gaan en fietsknelpunten op te lossen. De inloopavonden vinden plaats op donderdagavond 7 februari in de Scheuter te Leende en op woensdagavond 13 februari in de Smeltkroes te Maarheeze. U kunt op beide avonden binnenlopen tussen 18.00 en 20.00 uur.

Wat zijn de plannen?
Het Platform A2 is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Nederweert, Valkenswaard en Weert. De afgelopen maanden is door het Platform A2 gewerkt aan structurele maatregelen voor de overlast van het sluipverkeer in de kernen Maarheeze, Soerendonk, Leende, Leenderstrijp en Sterksel. Momenteel zijn er al tijdelijke maatregelen in Maarheeze, maar de gemeenten willen graag een structurele oplossing.

Ook is door het Platform A2 gekeken naar fietsknelpunten in het gehele gebied. Daarvoor is eveneens een pakket met maatregelen opgesteld.

Wat kunt u verwachten tijdens de inloopavond?
Tijdens de inloopavonden krijgt u informatie over de plannen. Er is beeldmateriaal en er zijn deskundigen die uitleg geven. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen over de maatregelen. Ook kunt u uw opmerkingen op de plannen doorgeven. De plannen zijn nog in concept. De deelnemende gemeenten in het Platform A2 nemen dus alle opmerkingen mee in de afwegingen bij de definitieve planvorming.

U bent van harte welkom op 7 februari en/of op 13 februari tussen 18.00 en 20.00 uur.


Actueel

Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn g… lees verder
Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat… lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t… lees verder