13 november 2019

Denk mee over de toekomst van Heeze-Leende!


Hoe ziet Heeze-Leende er in de toekomst uit?
We zijn een prachtige gemeente in een groene omgeving, met een sterke maatschappelijke betrokkenheid en een karakteristiek buitengebied. Kortom, een plek waar het fijn wonen en werken is. Maar hoe ziet de gemeente er in de toekomst uit? Wat is volgens u belangrijk in Heeze-Leende? Wat voor een gemeente willen we zijn? Welke uitdagingen zijn er voor de fysieke omgeving van Heeze, Leende en Sterksel?
Op zaterdag 30 november is een belangrijk moment om samen met u over deze vragen na te denken, omdat de gemeente een omgevingsvisie gaat opstellen. Dit is een visie van de gemeente op de toekomst van onze leefomgeving.

Samen met u
De gemeente komt naar u toe! Zij reizen door de gemeente en staan achtereenvolgens in Heeze, Leende en Sterksel in pop-up kantoren. Zij gaan graag het gesprek met u aan. 30 november staan de kwaliteiten van en de uitdagingen voor Heeze-Leende centraal, op het gebied van de fysieke leefomgeving. Daarbij kunt u denken aan: ruimte, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid, wonen, economie, verkeer, milieu, geluid, erfgoed, luchtkwaliteit, natuur en water. In het voorjaar van 2020 doet de gemeente dit nog een keer en willen ze graag ideeën voor de koers van de gemeente aan u voorleggen. De koffie en thee staat klaar. Komt u ook?

Pop-up kantoren
Heeze: 9.30 - 11.30u: Kapelstraat 65
Leende: 12.30 - 14.30u: Margrietlaan 3E
Sterksel: 15.30 - 17.30u: Dorpshuis, Valentijn 3

Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u toch een goed idee? Stuur het naar toekomst@heeze-leende.nl.

Ook wij horen graag van u hoe u over de omgevingsvisie denkt. Heeft u ideeën, suggesties en/of opmerkingen laat het ons weten via ons contactadres, zodat ook wij weten hoe u als inwoner denkt over de omgevingsvisie.

Actueel

Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat Sjef Wagemakers op 87 jar… lees verder
Een mooi politiek jaar. Veel projecten zijn afgerond of komen het komende jaar ger… lees verder
De gemeenteraad gaat in 2020 anders werken dan tot nu toe gebruikelijk was. Raadsl… lees verder