5 april 2021

Denk mee over de toekomst van Heeze-Leende


Denk mee over de toekomst van Heeze-Leende! In de omgevingsvisie beschrijft de gemeente hoe we ook in de toekomst een plek zijn waar het fijn en gezond wonen, werken en recreëren is. De eerste aanzet van de omgevingsvisie hebben we opgesteld met inbreng van veel inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeenteraad. Van 5 april tot en met 26 april kunt u op verschillende manieren reageren op deze eerste aanzet van de omgevingsvisie. Het gaat onder andere over het wonen en werken in en om de kernen, de ontwikkeling van ons mooie landschap en het verduurzamen van onze omgeving. Denkt u mee?


Maar wat hebben we tot nu toe eigenlijk al gedaan? Op de website www.heeze-leende.nl/omgevingswet, leest u wat er tot nu toe is gedaan om tot de eerste aanzet van de omgevingsvisie te komen. In bijgaand processchema staat het in het kort ook uitgelegd.
Helaas is het door Corona nog niet mogelijk om elkaar te ontmoeten en met elkaar live het gesprek te voeren. Vanaf 5 april kunt u wel via onze website reageren op de eerste aanzet van de omgevingsvisie.
De link waarmee u dit kunt doen is: www.heeze-leende.nl/participatieomgevingsvisie.

Doe mee, vul de enquête in en zorg voor een gemeente waar het fijn en gezond wonen, werken en recreëren is.
Samen maken we de toekomst voor Heeze-Leende

Actueel

Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn g… lees verder
Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat… lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t… lees verder