4 maart 2022

LOKAAL Heeze-Leende aandacht en zorg voor alle generaties


In aanloop naar de verkiezingen stellen we graag onze kandidaten aan u voor. Allemaal inwoners met een eigen drijfveer waarom zij deel uitmaken van LOKAAL Heeze-Leende.

Met 25 enthousiaste kandidaten op onze lijst hebben we een mooie mix van ervaring, verjonging en vernieuwing verdeeld over alle kernen van onze gemeente. Vandaag stellen wij onze eerste 14 kandidaten aan u voor.

De kandidaten 1 t/m 14 op onze lijst zijn;

Toon Snoeijen, Lot Veldkamp, Jack de Turck, Dennis Keuten, Jan de Bruijn, Theo Bosch, Mario Jacobs, Anne Marques Pontes, Ad Verhoeven, Raimo Janssen, Hans van Middelaar, Mindy van den Broek, Patrick van der Kruis, Jan-Willem de Vette.

Wat deze leden op de kiezerslijst met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal TROTS zijn. Trots op een van de kernen, waar ze geboren zijn, of opgegroeid, of later zijn komen wonen.

Wat willen wij betekenen voor Sterksel, Leende, Leenderstrijp en Heeze?

Toon Snoeijen (lijsttrekker) gaat vol enthousiasme aan de slag voor de lokale partij: “De komende jaren staan een groot aantal uitdagingen op ons te wachten zoals omgevingswet, duurzaamheid, wonen en transitie landelijk gebied. Dat zijn voor de inwoners belangrijke thema’s en daar zet ik me graag voor in”. Theo Bosch vult aan: “Met name het behoud van onze voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en vrijetijdsbesteding zijn zeer waardevol”. Ook voor Ad Verhoeven is behoud van het dorps karakter met ruimte voor verenigingen en hobby’s een groot goed.

Onze plattelandsgemeente leefbaar houden voor iedere generatie staat hoog in het vaandel bij Anne, Raimo en Mario “Alleen door in gesprek te gaan met jongeren, weten we als LOKAAL Heeze-Leende om de verbinding te maken met onze leeftijdsgenoten en kunnen we ophalen wat daar daadwerkelijk leeft en speelt”. Jack de Turck vindt ook dat iedere inwoner en ondernemer de aandacht verdiend: “Regels moeten er niet zijn om het de mensen moeilijk te maken”. Hans en Jan-Willem beamen dat “We werken aan een gezond Heeze-Leende waarin inwoner én boer hun toekomstperspectief behouden”.

Dennis Keuten is altijd in beweging binnen alle kernen als het gaat om ophalen van hetgeen er speelt. zijn motto “Iedereen doet mee, zowel jong als oud” is een belangrijk kernpunt binnen LOKAAL Heeze-Leende. Lot Veldkamp ziet een versteviging van de samenwerking met de andere partijen voor de komende jaren: “We willen samen tot goede ideeën en besluiten komen, met onze inwoners, met ondernemers en met andere partijen” Dit is ook een van de redenen waardoor Lot een nominatie op haar naam heeft staan voor beste raadslid van Nederland.

Jan de Bruijn is momenteel wethouder en 1e loco burgemeester. Mede door zijn brede portefeuille, heeft hij een schat aan kennis en ervaring: “Binnen het verkiezingsprogramma is vooral aandacht voor de leefbaarheid in alle kernen met daarbij behoud van het karakter van onze dorpskernen, de natuur en het buitengebied. ”. Kortom het is belangrijk dat Heeze-Leende financieel solide, veilig en groen blijft. Daarnaast maken we ons sterk voor burgerparticipatie en informatie. Patrick van der Kruis vindt de saamhorigheid van onze dorpen uniek en dat draagt bij aan een goede sociale leefbaarheid. Dat moet behouden blijven “Ik ben trots op onze dorpen met goede zorg-, sport- en cultuur-voorzieningen en dat wil ik blijven.

Stem LOKAAL Heeze-Leende
Mindy: “Het is belangrijk dat inwoners zich gezien en gehoord voelen en mee kunnen denken”. Samen ergens voor staan en hiervoor gaan, dat maakt LOKAAL Heeze-Leende zo bijzonder!” Jan-Willem vult aan: “LOKAAL opereert tussen de mensen en niet daarboven”, LOKAAL Heeze-Leende is een partij voor alle dorpskernen.

Stem op 14, 15 of 16 maart LOKAAL Heeze-Leende en geef uw voorkeur aan één van onze fantastische kandidaten! Zij verdienen uw steun.

Actueel

De gemeente Heeze-Leende wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het centrum … lees verder
De gemeente Heeze-Leende werkt samen met inwoners, bezoekers en het bedrijfsleven … lees verder
Wij gaan door met : Praten met inwoners in plaats van over .... Mensen weten … lees verder