22 februari 2024

Jan de Bruijn gaat per 1 maart met pensioen, na 6 jaar wethouder te zijn geweest in gemeente Heeze-Leende


Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn gezondheid stopt als wethouder en met pensioen gaat. In zijn ontslagbrief schrijft hij dat hij altijd met veel energie en bezieling heeft gewerkt als wethouder en locoburgemeester voor Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel. In de carnavalsvakantie heeft hij zich afgevraagd of hij de komende twee jaar alles kon blijven geven voor dit mooie ambt, zoals hij dat de afgelopen jaren gedaan heeft. Zijn conclusie was dat zijn gezondheid dat niet langer toelaat. Per 1 maart gaat hij daarom met pensioen.


Tot de officiële uitdiensttreding rondt hij zijn werkzaamheden op het gemeentehuis af. Hij startte in 2018 als wethouder en 1e locoburgemeester en was bezig aan zijn tweede termijn. “Het was een grote eer om wethouder te mogen zijn van onze mooie gemeente. Het besluit om te stoppen nam ik met pijn in mijn hart,” zo zegt Jan de Bruijn daar zelf over in zijn brief aan de gemeenteraad.

Het college van B&W bedankt Jan de Bruijn voor zijn inzet en geleverde werk en wenst hem het allerbeste.

Wij als fractie betreuren zijn vertrek, maar gezondheid gaat boven alles. Jan bedankt voor jouw geweldige inzet en betrokkenheid. Je kunt en mag trots zijn op datgene jij voor onze prachtige gemeente bereikt hebt.  

Actueel

Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn g… lees verder
Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat… lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t… lees verder