5 december 2022

Wat doet de gemeenteraad van Heeze-Leende de komende jaren?

Onderstaande situatieschets geeft de 10 belangrijke thema's aan, waar de gemeenteraad de komende jaren mee aan de slag gaat. Voor meer verdieping in beeld en geluid scrol dan naar beneden en bekijk het interessante filmpje waarin duidelijk uitgelegd wordt wat er de komende jaren gerealiseerd gaat worden.


Inwoners van Heeze-Leende hebben de gemeenteraad gekozen, de wethouders zijn benoemd en de gemeenteraad heeft het raadsprogramma vastgesteld. In Heeze-Leende laten we het vertrouwde systeem van coalitie versus oppositie los. De zeven raadsfracties gaan samen werken aan hetgeen er de komende jaren moet gebeuren voor het welzijn en de toekomst van alle inwoners.

De raad heeft gezamenlijk de visie op diverse thema’s bepaald. En daar krijgt het college een lijstje bij van wat de raad als eerste opgepakt wil zien.

Uiteindelijk wil de gemeenteraad geborgd zien dat Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel gelegen blijven in een mooie, natuurlijke omgeving. In een regio, waar het stedelijke goed samen gaat met het oorspronkelijke agrarische karakter. De eigenheid en het dorpse karakter moet van iedere kern behouden blijven!

Bekijk hieronder het filmpje om te zien wat de thema’s zijn voor de komende jaren, en wat de gemeenteraad daarin wil realiseren:


Bron: nieuwsbericht gemeente Heeze-Leende

Actueel

Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn g… lees verder
Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat… lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t… lees verder