11 maart 2019

Een duurzaam Heeze-Leende en Valkenswaard, denkt u mee?


De gemeenten Heeze-Leende en Valkenswaard vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor hebben zij uw input nodig.

Zij vragen u om deel te nemen aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin u, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Uw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee zij jaren uit de voeten kunnen.

In drie actieve werksessies behandelen ze alle belangrijke duurzaamheidszaken: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur. Deze vinden plaats op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19:00 te Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ja, ik denk mee!
Dat is mooi. En om te zorgen dat de gemeenten een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben zij een korte enquĂȘte opgesteld. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij drie multiple choice vragen.

link enquĂȘte duurzaamheidsbeleid

Deze enquĂȘte kunt u tot uiterlijk 22 maart invullen. Op basis van de antwoorden nodigen de gemeenten eventueel een aantal deelnemers uit voor een (telefonisch) gesprek. Daarna stellen zij de definitieve denktank samen. U ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.

Ook wij horen graag van u hoe u over belangrijke duurzaamheidszaken denkt.
Heeft u ideeën, suggesties en/of opmerkingen laat het ons weten via ons contactadres, zodat ook wij weten hoe u als inwoner denkt over het duurzaamheidsaspect.

Actueel

Vandaag heeft Jan de Bruijn aan de gemeenteraad laten weten dat hij vanwege zijn g
 lees verder
Vraag je je weleens af hoe de gemeenteraad beslissingen neemt? Denk je weleens dat
 lees verder
Wat begon als een theoretische mogelijkheid om de amfibieën een veilige passage t
 lees verder