11 maart 2019

Een duurzaam Heeze-Leende en Valkenswaard, denkt u mee?


De gemeenten Heeze-Leende en Valkenswaard vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor hebben zij uw input nodig.

Zij vragen u om deel te nemen aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin u, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Uw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee zij jaren uit de voeten kunnen.

In drie actieve werksessies behandelen ze alle belangrijke duurzaamheidszaken: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur. Deze vinden plaats op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19:00 te Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ja, ik denk mee!
Dat is mooi. En om te zorgen dat de gemeenten een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben zij een korte enquĂȘte opgesteld. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij drie multiple choice vragen.

link enquĂȘte duurzaamheidsbeleid

Deze enquĂȘte kunt u tot uiterlijk 22 maart invullen. Op basis van de antwoorden nodigen de gemeenten eventueel een aantal deelnemers uit voor een (telefonisch) gesprek. Daarna stellen zij de definitieve denktank samen. U ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.

Ook wij horen graag van u hoe u over belangrijke duurzaamheidszaken denkt.
Heeft u ideeën, suggesties en/of opmerkingen laat het ons weten via ons contactadres, zodat ook wij weten hoe u als inwoner denkt over het duurzaamheidsaspect.

Actueel

Elk jaar veroorzaakt de eikenprocessierups veel overlast. Tussen begin mei en ein
 lees verder
Een goed initiatief het Taalpunt Heeze-Leende. In Taalpunt Heeze-Leende is iederee
 lees verder
De gemeente Heeze-Leende gaat aan de slag met de energietransitie en daarvoor hebb
 lees verder