11 maart 2019

Een duurzaam Heeze-Leende en Valkenswaard, denkt u mee?


De gemeenten Heeze-Leende en Valkenswaard vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor hebben zij uw input nodig.

Zij vragen u om deel te nemen aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin u, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Uw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee zij jaren uit de voeten kunnen.

In drie actieve werksessies behandelen ze alle belangrijke duurzaamheidszaken: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur. Deze vinden plaats op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19:00 te Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ja, ik denk mee!
Dat is mooi. En om te zorgen dat de gemeenten een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben zij een korte enquête opgesteld. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij drie multiple choice vragen.

link enquête duurzaamheidsbeleid

Deze enquête kunt u tot uiterlijk 22 maart invullen. Op basis van de antwoorden nodigen de gemeenten eventueel een aantal deelnemers uit voor een (telefonisch) gesprek. Daarna stellen zij de definitieve denktank samen. U ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.

Ook wij horen graag van u hoe u over belangrijke duurzaamheidszaken denkt.
Heeft u ideeën, suggesties en/of opmerkingen laat het ons weten via ons contactadres, zodat ook wij weten hoe u als inwoner denkt over het duurzaamheidsaspect.

Actueel

Net als ieder jaar deden ook dit jaar de vrijwilligersorganisaties in Heeze-Leende… lees verder
Donderdag 14 maart is door de toekomstige bewoners samen met wethouder Pieter van … lees verder
Vandaag werd ook in onze gemeente de Nationale Boomfeestdag gevierd. Voor onze ge… lees verder