21 maart 2019

Sportgala Heeze-Leende


Het komt er weer aan het jaarlijkse sportgala van onze gemeente. Wij zijn enorm trots op de vele sporters die onze gemeente rijk is. Niets is minder waar, het is geweldig te noemen dat onze sportieve gemeente weer zoveel sportkampioenen in haar midden mag hebben. Trots zijn we dan ook dat al deze sportkampioenen in het zonnetje gezet worden.

Op zaterdag 20 april zal het jaarlijkse sportgala weer plaatsvinden in Dorpshuis 't Perron te Heeze. Sinds enkele jaren organiseert HeezeLeende24 dit sportgala waar alle sportkampioenen van de gemeente Heeze-Leende van het afgelopen jaar gehuldigd gaan worden. Voorheen was het altijd een feestelijke avond voor jong en oud, dit jaar komt er een kleine verandering in het programma. Voor de jeugd is gekozen voor een middagprogramma en de avond zal geheel in het teken staan voor de senioren.

Jeugd
De deuren zijn vanaf 14.30 uur geopend en het middagprogramma zal om 15.00 uur beginnen in de grote zaal van 't Perron. Alle jeugdige sportkampioenen uit het sportjaar 2018 zullen een leuk aandenken krijgen uit handen van de wethouder van sportzaken, de heer Jan de Bruijn. Daarnaast zijn er een aantal workshops te volgen door de kinderen in 't Perron waarna om iets voor half vijf de sportiefste leerling aan iedereen zal worden voorgesteld en er twee eervolle vermeldingen zullen worden uitgereikt. Het middagprogramma zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Senioren
Het avondprogramma ziet er dit jaar heel anders uit. Uiteraard staan de sporters uit onze gemeente centraal en worden deze avond de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, sportvrijwilliger en sportvereniging bekend gemaakt. Ook dit jaar zal de oeuvre award weer worden uitgereikt aan een persoon of groep die zich vele jaren heeft ingezet voor de sport.

In samenwerking met een aantal sponsoren heeft de organisatie dit jaar niemand minder dan Rintje Ritsma weten te strikken om naar het sportgala te komen. Hij zal een presentatie geven tijdens het sportgala, maar er is nog veel meer. Zo hebben een aantal bekende sporters hun medewerking verleend aan het sportgala zoals Mieke Havik, Hans van Breukelen en Anky van Grunsven. De presentatie zal dit jaar in handen zijn van Marcel Balkestein. De deuren zijn open om 19.30 uur, het sportgala zal beginnen om 20.00 uur. De entree is gratis.

Wil jij weten wie de genomineerde sporters zijn in iedere categorie, houdt dan de website en app van HeezeLeende24 in de gaten want daar zullen de komende weken de genomineerde sporters in iedere categorie middels een filmpje bekend gemaakt worden. Volg ook het Sportgala Heeze-Leende-Sterksel op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Actueel

Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat Sjef Wagemakers op 87 jar… lees verder
Een mooi politiek jaar. Veel projecten zijn afgerond of komen het komende jaar ger… lees verder
De gemeenteraad gaat in 2020 anders werken dan tot nu toe gebruikelijk was. Raadsl… lees verder